Monday, June 11, 2018

Santorini, part 4

Again we went to our favorite restaurant for breakfast. I took waffle with praline and strawberries, my man took an omelette. My waffle was good, but I have to say that the one with yogurt and honey is better.



As I've said many times, Santorini was an amazing place. Extremely beautiful, and had all the things you see in postcards. We took our ATV and drove to Oia. We didn't see the famous sunset of Oia, but we did find a pool. Very relaxing.


We did also walk around Oia since we were there. It was the postcard sceneries. I barely could believe my eyes. The sun was searing hot, there were lot of tourists but man it was breathtaking. 



For dinner we went to this local taverna that was highly recommended in Google. And yes, they were very good. More traditional greek food, but very good fish. The owner was a sweet older man and he demanded to take a picture of us (and asked us to put it to TripAdvisor. We did.). 




******

Menimme jälleen aamupalalle suosikkiravintolaamme. Otin vohvelin suklaalevitteen ja mansikoiden kera, ja mieheni otti munakkaan. Vohvelini oli hyvä, mutta on sanottava että aiempi vohveli jugurtilla ja hunajalla on parempaa. 

Olen sanonut aiemminkin että Santorini on uskomaton paikka. Erittäin kaunis, ja siellä on kaikki ne asiat joita näet postikortissa. Otimme mönkkärimme ja ajoimme Oiaan. Emme nähneet Oian kuuluisaa auringonlaskua, mutta löysimme altaan. Hyvin rentouttavaa. 

Kävelimme myös ympäriinsä Oiaa kun kerran olimme siellä. Maisemat olivat postikortista. Saatoin hädin tuskin uskoa silmiäni. Aurinko oli polttavan kuuma ja siellä oli paljon turisteja, mutta kuinka henkeäsalpaavaa siellä olikaan. 

Illalliselle menimme paikalliseen tavernaan jota kovasti suositeltiin Googlessa. Ja kyllä, arvostelut olivat oikeassa. Enemmän perinteistä kreikkalaista ruokaa, mutta erittäin hyvää kalaa. Omistaja oli suloinen vanhempi mies joka vaati saada ottaa meistä kuvan (ja pyysi meitä laittamaan sen TripAdvisoriin. Näin teimme.). 


No comments:

Post a Comment