Friday, August 24, 2018

Movies, puppies and barbecues

Life has been going on as usual after the holidays. There's been motorbiking, there's been movies, there's been time with the puppies. It's been super warm still, and barely any rain. Weird summer. Don't get me wrong, I love the warmth, but it just is something quite unnatural to have it for so long and it to be so hot. For movies we have seen the new Mission Impossible. Super great action, unfortunately for me it was way too long. Too much talking. The Meg was silly, as to be expected, but luckily they were not serious in any way.



As said, it's been puppy time too.



I also have made myself new nails couple of weeks ago. As more is more, these nails are more. They resemble the ocean with golden beach, and they are very shiny in real life. I love them! 



As life has settled down, I can truly say now that my life is here. I still don't have a huge amount of people here, but I have a few that I'm lucky enough to be able to call my people. There's been BBQs and lots of laughs. 



However, there has also been huge turbulence which was ongoing throughout almost my whole holiday and of course affected everything. The company I work for filed for bankruptcy. In the end everything turned out to be fine as they found an investor who bought us, but there were several weeks of uncertainty, and there still are lot of question marks in the air. The biggest impact on everyday life was that the salaries were not paid on time. As I had bought only five pair of shoes from Italy, I had no problems! In truth it was a big thing and I even needed help from my man to get going. Future is always uncertain, but I do feel it is even more uncertain after all of this. 

*****

Elämä on jatkunut tuttuja uomiaan lomien jälkeen. Olemme käyneet moottoripyöräilemässä, olemme käyneet elokuvissa, olemme viettäneet aikaa ipanoiden kanssa. Sää on ollut todella lämmin eikä ole satanut juuri lainkaan. Omituinen kesä. Älkää käsittäkö väärin, rakastan lämpöä, mutta se on ollut vaan melko luonnotonta että sitä on jatkunut näin pitkään ja näin kuumana. Elokuvissa olemme käyneet katsomassa uuden Mission Impossiblen. Mahtavaa toimintaa, mutta minulle se oli valitettavasti liian pitkä. Liikaa puhetta. The Meg oli höpsö, kuten odottaa saattaa, mutta onneksi elokuvaa ei oltu tehty vakavissaan. 

Kuten sanottu, on ollut myös ipana-aikaa. 

Olen myös tehnyt itselleni uudet kynnet pari viikkoa sitten. Koska enemmän on enemmän, nämä kynnet ovat enemmän. Ne muistuttavat merta kultaisilla hiekkarannoilla ja ne ovat todella kimaltavat todellisuudessa. Rakastan niitä! 

Koska elämä on asettunut, voin nyt sanoa rehellisesti että elämäni on täällä. Minulla ei ole valtavaa kasaa ihmisiä täällä, mutta minulla on muutama joita voin onnekkaasti kutsua ihmisiksini. On ollut grillijuhlia ja paljon naurua. 

On kuitenkin ollut myös turbulenssia joka on jatkunut lähes koko lomani ajan ja se tietenkin vaikutti kaikkeen. Studio, jossa työskentelen, hakeutui konkurssiin. Loppujen lopuksi kaikki kääntyi parhain päin sillä löytyi sijoittaja joka osti meidät, mutta epävarmuus kesti useamman viikon ja vieläkin on runsain määrin kysymysmerkkejä ilmassa. Suurin vaikutus arkeen oli se että palkkoja ei maksettu ajallaan. Koska olin ostanut vain viisi paria kenkiä Italiasta, ei minulla ollut mitään ongelmia! Todellisuudessa kyseessä oli iso asia ja tarvitsin jopa mieheni apua jotta pärjäsin. Tulevaisuus on aina epävarmaa, mutta minusta tuntuu että se on kaiken tämän jälkeen vieläkin epävarmempaa. 


No comments:

Post a Comment