Tuesday, May 31, 2016

First feelings

So, morning came and the moving company arrived with my stuff.



They had to carry everything inside and stack them somewhere, because nothing can be unpacked because there is nowhere to unpack my stuff.



And why is this? Because all the old furniture that was promised to have been thrown away by the time I get here, has not been thrown away. This is by far the most dirtiest place I've ever stayed in my life, but I can't even clean it because the old furniture has not been thrown away. I can't go to Ikea and order a new sofa because there is NO PLACE TO PUT IT.





I suffer from insomnia as it is, and now I'm sleeping on mattresses that are 30 years old, hard as rocks and I CAN'T SLEEP. I can't go to Ikea to order new mattresses because there is no room where to put them as the old mattresses are... Guess what? Not thrown away!


It is hard to think straight when you haven't slept in weeks from the getgo and you try to survive with barely enough to get by and now you don't get even that. First feelings? 
Exhausted. Tired. Pissed off. Gloomy. Extremely teary eyed. Did I even make the biggest mistake I could've made by coming here? 

****

Aamu saapui ja toi mukanaan muuttofirman ja tavarani. Kaikki laatikot piti kantaa sellaisenaan sisään ja pinota johonkin, sillä mitään ei voi purkaa mihinkään.

Ja miksi näin on? Siksi, että kaikki ne vanhat huonekalut jotka piti heittää pois ennen kuin saavuin, on edelleen heittämättä pois. Tämä on epäilemättä likaisin paikka jossa olen eläissäni yöpynyt, mutta en voi edes siivota koska vanhoja huonekaluja ei ole heitetty pois. En voi mennä Ikeaan ja tilata uutta sohvaa koska ei ole PAIKKAA MIHIN LAITTAA SE.

Kärsin unettomuudesta muutenkin, ja nyt nukun patjoilla jotka ovat 30 vuotta vanhoja ja kovia kuin kivet ENKÄ SAA UNTA. En voi mennä Ikeaan ja tilata uusia patjoja koska ei ole paikkaa mihin laittaa niitä sillä vanhoja patjoja ei ole... Arvaa mitä? Heitetty pois!

On vaikea ajatella järjellisesti kun ei ole nukkunut viikkoihin alunperinkään ja sitä yrittää tulla toimeen hädin tuskin tarpeellisella unimäärällä ja nyt ei saa edes sitä. Ensi tunnelmat? 
Uupunut. Väsynyt. Vittuuntunut. Alakuloinen. Kyyneleet silmissä. Teinkö peräti elämäni suurimman virheen tullessani tänne? 



2 comments:

  1. Väsyneenä uuteen kotiin joka on likainen ja epäkodikas ei kyllä varmaan tuo kovin hyvää tunnelmaa alkuusi, mutta nuku jossakin, vaikka hotellissa kunnon unet ja pyydä firmastasi joku raahaamaan kaikki ylimääräinen pois tieltäsi, siivotkaa asunto, niin jospa se kohottaa mieltäsi.
    Asunnossa on kiva parvi ja ihanat isot ikkunat, niin sinä hyvällä maullasi loihdit varmaan viihtyisät oltavat.
    Onko millainen keittiö ja kylpyhuone ?

    Olisimmepa me nyt isolla Siskolaumalla sinun apuna siivoamassa ja vaikka vähän kunnostamassa pintoja, niin saatais sinulle mukavammin tuo alku käyntiin.
    Nuku nyt riittävästi ja toivotaan että levänneenä jaksat katsoa asioita paremmassa valossa.
    Olet ajatuksissamme Sini-Ihana , Haleja <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, oli aika raskas aloitus... Kyllä tässä potentiaalia on, ja mulla on hyvä suunnitelmakin jo, mutta vaatii paljon työtä. Keittiö on melkein siedettävä, ei puhuta kylppäristä :D Nukun viimeistään viikonloppuna jolloin saan tänne uudet patjat!!

      Delete