Tuesday, December 13, 2016

Love socks

Before I write about the weekend in Finland and how my birthday party went, I have to write about socks. I call them Love Socks. I am a member of this very special group of very special ladies in Facebook, and one group member decided to knit me a pair of woolen socks as a surprise birthday present. We had never met in real life, just through internet, and when I was struggling the most here in Germany, she started knitting them. She was here in Munich over the weekend, and we were able to meet quickly yesterday and she gave me her present. When I opened the package, I was stunned. Not only she was able to match my size with 100% accuracy, but the pattern is one that I've been looking longingly and secretly wishing that somebody would knit them for me since I do not yet know how. And the colors! They couldn't be any better.

And with them came a note that made me cry. She wrote that she knitted into these socks plenty of joy, light, warmth and love wishing me better future. These are my Love Socks, and where ever I go and I have them on me or with me, I carry not only the thoughts of her with me, but also the thoughts of the group with me. So, may I present: the Love Socks.


*****

Ennen kuin kirjoitan viikonlopusta Suomessa ja kuinka syntymäpäiväjuhlani menivät, minun on kirjoitettava sukista. Kutsun niitä Rakkaussukiksi. Kuulun erääseen erittäin erikoiseen naisryhmään Facebookissa, ja yksi ryhmän jäsenistä päätti kutoa minulle villasukat yllätyksenä syntymäpäivälahjaksi. Emme olleet koskaan tavanneet oikeassa elämässä, vain netin välityksellä, ja kun minulla oli kaikkein raskainta täällä Saksassa, hän aloitti kutomaan niitä. Hän oli käymässä täällä Münchenissä viikonloppuna, ja meillä oli tilaisuus tavata eilen nopeasti ja hän antoi minulle lahjansa. Kun avasin paketin, ällistyin. Hän ei ollut ainoastaan onnistunut saamaan koon 100% kohdalleen, vaan oli kutonut kuvion jota olen ihastellut jo kauan ja salaa toivonut että joku kutoisi minulle sellaiset sukat koska en itse vielä osaa. Ja värit! Ne eivät olisi voineet olla yhtään paremmat.

Ja sukkien mukana tuli viesti joka sai minut itkemään. Hän kirjoitti kutoneensa näihin sukkiin runsain mitoin iloa, valoa, lämpöä ja rakkautta, toivoen parempaa tulevaa. Nämä ovat Rakkaussukkani, ja menenpä mihin tahansa näiden sukkien kanssa, en kuljeta ainoastaan hänen ajatuksiaan mukanani, vaan myös koko ryhmän ajatuksia. Joten, saanko esitellä: Rakkaussukat.

7 comments:

  1. Siis aivan pelkästään ihanaa! ❤❤❤

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ne todella on rakkaudella tehty kun niistä tuli aivan täydelliset. <3

    ReplyDelete
  4. voi ei! ihan mahtavaa! voimasukat! ja kuinka hienot o_O (ja myöhästyneet onnittelut! se on vaan numero ja miten se ny menikään :D )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, nää on mun voimasukat! Ihan huikeet, en voi ymmärtää että joku osaa ja viitsii ja jaksaa! Ja kiitos onnitteluista, 25 tässä taas täytettiin :D

      Delete