Sunday, August 14, 2016

Weekend

So this weekend my man took me to his hometown. I took a train and he picked me up - at least that was the plan. I did take the train, but because everything is so goddamn difficult here, I ended up taking the wrong END of the train. In the end he picked me up at the airport which was where I found myself... Frustrates me to pieces that I can't even understand how the train system works.

Anyways, off we went and did some pretty cool sightseeing too. Went to this hill to have an overview of the whole city.


Then we went to see this one castle because I love castles.


Then it was time to hit the mini-Oktoberfest and also see the town. It was very beautiful, very lively and very inviting place. I enjoyed it tremendously. It has a very small train station :)





We went to the ferris wheel to get a great overview of the festival. 


And of course we took a selfie :) Overall it was one super great weekend. I enjoyed it tremendously and it was great to meet his family. The city was extremely nice, the sceneries even nicer and goddamn it feels good to be back on the bike again even though I don't drive myself. And last but certainly not the least the company was the best :)


*****

Tänä viikonloppuna mieheni vei minut kotikaupunkiinsa. Menin junalla ja hän tuli hakemaan - tai ainakin se oli suunnitelma. Meninkin junalla, mutta koska kaikki on niin helvetin vaikeaa täällä, päädyin väärään päähän junaa. Loppujen lopuksi hän nouti minut lentokentältä josta itseni löysin. Turhauttaa niin valtavan paljon etten edes tajua miten junat täällä toimivat.

Joka tapauksessa pääsimme matkaan ja käytiin katsomassa muutamia varsin kivoja nähtävyyksiä. Mentiin kukkulalle josta näki koko kaupungin.

Sitten kävimme katsomassa linnaa koska rakastan linnoja. 

Sitten oli aika mennä mini-Oktoberfesteille ja nähdä kaupunkia. Se oli todella kaunis, erittäin eläväinen ja erittäin kutsuva paikka. Nautin siitä suunnattomasti. Kaupungin juna-asema on hyvin pieni :)

Menimme maailmanpyörään jotta saimme mahtavan näkymän tapahtumasta. 

Ja tottakai otimme selfien :) Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli supermahtava. Nautin siitä suunnattomasti ja oli mahtavaa tavata hänen perheensä. Kaupunki oli todella kiva, maisemat vielä kivemmat ja hitto tuntuu hyvältä olla takaisin pyörän selässä vaikken ajakaan itse. Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä seura oli parasta :)


No comments:

Post a Comment