Wednesday, July 20, 2016

Busy days

So, my friend from Finland has left back to her home and I stayed behind. I was in truth little worried how empty my life would feel once there is no one speaking Finnish with me and bringing a piece of home to me. To my surprise I have not had time to feel loneliness at all.

Days have been busy at work, and - can you believe it - I GOT MY GERMAN SIM-CARD. Yes, this demands capital letters. It's been up and running since yesterday and seems that it actually works. To my astonishment.

On Friday I'm also leaving again to Finland. To see family and friends, to do some laundry (yes, laundry) and just visiting home. This time it will happen with a little bit different note since I have an order to bring Finnish chocolate and licorice to my date.

And yes, you read it right: my date is very strongly in the picture. Lets see what the future brings for us, but it might be that I've found something very special. And on top of it all he just loves my new hair!

To finish Hirmu says good night y'all <3


****

Ystäväni Suomesta on lähtenyt takaisin kotiinsa ja minä jäin jälkeen. Rehellisyyden nimissä olin vähän huolissani siitä miten tyhjältä elämäni tuntuu sen jälkeen kun kukaan ei ole puhumassa suomea kanssani ja tuomassa mukanaan pienen palan kotia luokseni. Yllätyksekseni en ole ehtinyt tuntemaan oloani yksinäiseksi lainkaan.

Päivät ovat olleet töissä kiireisiä, ja - voitteko uskoa - SAIN SAKSALAISEN SIM-KORTTINI. Kyllä, tämä vaatii isoja kirjaimia. Se on ollut toiminnassa eilisestä saakka ja näyttää siltä että se oikeasti toimii. Hämmästyksekseni.

Perjantaina lähden myös jälleen Suomeen. Tapaamaan perhettä ja ystäviä, pesemään pyykkiä (kyllä, pyykkiä) ja vain vierailemaan kotiin. Tällä kertaa reissussa on kuitenkin eri vire sillä minulla on määräys tuoda mukanani suomalaista suklaata ja lakritsia deittikumppanilleni.

Kyllä, luit oikein: deittikumppanini on erittäin vahvasti kuvioissa mukana. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo meille mukanaan, mutta saattaa olla että olen löytänyt jotain todella erityistä. Ja kaiken sen lisäksi mies rakastaa uutta kampaustani!

Hirmu toivottaa lopuksi kaikille hyvää yötä <3

4 comments:

  1. Kyllä siellä koti-ikävä kaikkoaa kun hommaa riittää ja oikea mies osuu kohdalle <3 Tervetulemaks kuitenkin välillä Kotimaan kamaralle Rohkea-Kaunokainen <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaikki vaan vaatii oman aikansa, eikä mulla ole harhaluuloja ole siitä että vielä oltaisiin jotenkin voiton puolella. On kuitenkin mukavaa että nyt on runsain mitoin päiviä ettei ahdista ja että huomaan olevani jopa tyytyväinen joihinkin asioihin. Eikä treffikumppani nyt haittaa yhtään asioita ;) Kiitos Eija <3

      Delete