Wednesday, July 13, 2016

Steps

So yesterday I told how good day Monday was. Let me tell about the other side of my life here. This country and city drives me mad. I didn't get the sim-card today, so I guess my luck has ran out on that ages ago. I have a debit card, but no online banking id's or pins or whatever fuck they are.

But you know what happened today? The shower. Plumber was here today to check up what is the situation with the shower since it is leaking downstairs. So. The whole goddamn thing leaks everywhere to the supporting beams which are all, of course, wooden. Plus there is mold everywhere AND it is possible that the toilet is leaking inside the floor. This can't be determined until the floor is opened. Overall the plumber gave a maximum one year for the shower and the support beams, and said that after that the wood will be in such a bad condition that it's likely the whole shower will crash downstairs and cause massive water damage. And if the owner decides to repair the shower, it means that I have to stay in a hotel for two weeks while they are fixing it because naturally I can't live here during that time.

I mean really. It's like taking one step forward and two backwards. Don't get me wrong, I'm not crying. I'm just pissed off beyond limits. I moved to Germany, not to a third world country for fuck's sake!

To finish in a positive note, Hannibal says good night <3


****

Eli eilen kerroin miten hyvä päivä maanantai oli. Antakaa kun kerron elämäni toisesta puolesta täällä. Tämä maa ja kaupunki ajaa minut hulluksi. En saanut sim-korttia tänään, joten ilmeisesti onneni on loppunut sen kanssa jo ajat sitten. Minulla on debit-kortti, muttei verkkopankkitunnuksia tai muitakaan siihen liittyviä asioita. 

Mutta tiedättekö mitä tänään tapahtui? Suihku. Putkimies kävi tänään katsomassa mikä tilanne suihkun kanssa on sillä se vuotaa edelleen alakertaan. Koko perkeleen rotisko vuotaa joka suuntaan tukirakenteisiin jotka ovat kaikki, tietenkin, puisia. Sen lisäksi hometta on joka puolella JA on mahdollista että vessa vuotaa lattian sisälle. Tätä ei voida varmasti määrittää ennen kuin lattia on avattu. Kaiken kaikkiaan putkimies antoi maksimissaan vuoden elinikää suihkulle ja tukirakenteille ja sanoi että sen jälkeen puu on niin huonossa kunnossa että koko suihku romahtaa alakertaan ja aiheuttaa massiivisen vesivahingon. Ja mikäli omistaja päättää korjauttaa suihkun, se tarkoittaa että joudun asumaan hotellissa kahden viikon ajan jonka remontti kestää sillä en tietenkään voi asua täällä remontin aikana. 

Siis oikeasti. Otetaan yksi askel eteenpäin ja kaksi taaksepäin. Älkää käsittäkö väärin, en itke. Olen vaan vittuuntuneempi kuin laki sallii. Muutin Saksaan, en kolmannen maailman maahan, helvetti sentään!

Mutta jotain positiivista loppuun - Hannibal sanoo hyvää yötä <3


6 comments:

  1. Ymmärrän tuohtuneisuutesi Sini 😰😫 tsemppii 🙏😘

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. No eikö!! En tiedä itkeäkö vai nauraa ;)

      Delete
  3. Tää kuulostaa jotenkin ihan hirveän tutulta siltä ajalta kun asuin vuoden Briteissä ja luulin oikeasti muuttaneeni Britteihin ja eurooppalaiseen sivistysvaltioon enkä 40-luvulle... mutta ah miten väärässä olinkaan. Tsemppiä! Sulla on onneksi koirat siellä, mä jouduin jättämään omani Suomeen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo sitä oikeasti kuvitteli että kyllähän sitä nyt Saksassa asiat toimii, ollaan kuitenkin Euroopan sydämessä ja kaikkea. Pah. Koirat tuovat mukanaa onneksi paljon iloa, joten se tottakai auttaa tosi paljon.

      Delete