Sunday, July 17, 2016

Dachau

Today we went to the concentration camp of Dachau. In truth I was expecting a little "more" than just a couple of barracks in the field, but this is still one the grim examples that man is, simply and utterly, evil. Every single living soul should visit these sites and remember that it is the responsibility of a stronger to protect the weak, whether they are small or big, human or animal.






 Again we had the best possible traveling buddies with us.


We ended the day with a very good burger! What would anyone do without Google?!


And as I promised yesterday, it was the last photo of me having hair. I shaved it all off (well, up to 6mm) and bleached it. The old hair belonged to a different time, different world, different city, different woman. This is Me, with a capital M.



****

Tänään menimme Dachaun keskitysleirille. Rehellisyyden nimissä odotin jotain "enemmän" kuin muutamia parakkeja keskellä kenttää, mutta tämä on silti synkkä esimerkki siitä, että ihminen on, yksinkertaisesti ja täysin, paha. Jokaisen elävän sielun tulisi vierailla tällaisessa paikassa ja muistaa että on vahvemman vastuu suojella heikompaa, olipa ne isoja tai pieniä, ihmisiä tai eläimiä. 

Jälleen meillä oli mitä parhaimmat matkakumppanit. 

Päätimme päivän erittäin hyvään hampurilaiseen! Mitä kukaan enää tekisi ilman Googlea?!

Ja kuten lupasin eilen, se oli viimeinen kuva jossa minulla on hiuksia. Ajoin kaiken pois (no, aina 6mm saakka) ja valkaisin ne. Vanhat hiukset kuuluivat eri aikaan, eri maailmaan, eri kaupunkiin, eri naiselle. Tämä on Minä, isolla M:llä. 









4 comments:

  1. Minä haluan päästä keskitysleirillä myös käymään! Auswitch ennen kaikkea, se on kuulemma veret pysäyttävä paikka! Ja sinun hiukset, tällaisenä sinut muistin ensimmäiseltä tapaamiselta ja niin alleviivaan, et tää on oikea Sini. Nyt persoona ja ulkonäkö kohtaa ;)

    ReplyDelete
  2. Minä haluan päästä keskitysleirillä myös käymään! Auswitch ennen kaikkea, se on kuulemma veret pysäyttävä paikka! Ja sinun hiukset, tällaisenä sinut muistin ensimmäiseltä tapaamiselta ja niin alleviivaan, et tää on oikea Sini. Nyt persoona ja ulkonäkö kohtaa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auswitchia minäkin olen miettinyt useasti kohteena, mutta käytiin nyt täällä koska on lähellä. Ja mitä tulee hiuksiin - no niinpä! Kyllä tää on mun juttu, tää tukka. En ollut enää aikoihin tuntenut itseäni itseksi pidemmässä tukassa. Oli vaan niin huikea fiilis ottaa leikkuri käteen ja sinne läks puolitoista vuotta kasvatusta ;)

      Delete