Sunday, May 21, 2017

BBQ, sun and movies

It's been busy week. Work is hectic, like usually, but on Wednesday we had a BBQ at work. This time it was my BBQ, for my production - we are approaching the end of layout, and I wanted to throw a wrap-up party while I still have my whole team present. We had Tabaluga napkins, sangria, white wine and burgers.


It's been very summerly past few days here. 


This weekend it's been even busier. Kitchen is starting to look a little bit more like a kitchen as it's turning its color from brown to white... Pictures will follow. I finally had also the chance of  going to see the Guardians of The Galaxy 2. It was very entertaining!


*****

Viikko on ollut kovin kiireinen. Töissä on haipakkaa, kuten yleensä, mutta keskiviikkona meillä oli töissä grillijuhlat. Tällä kertaa kyseessä oli minun grillijuhlat, minun tuotannolleni - lähestymme layoutin loppua, ja halusin järjestää wrap-up juhlat kun koko tiimini on vielä läsnä. Meillä oli Tabaluga lautasliinoja, sangriaa, valkoviiniä ja hampurilaisia.

Täällä on ollut kovin kesäistä viime päivinä. 

Tänä viikonloppu on ollut vieläkin kiireisempää. Keittiö alkaa näyttää enemmän keittiöltä koska värit muuttuvat ruskeasta valkoiseen... Kuvia seuraa perässä. Minulla oli vihdoin myös tilaisuus käydä katsomassa Guardians of The Galaxy 2. Se oli varsin viihdyttävä!


No comments:

Post a Comment