Thursday, October 19, 2017

Ugliest statues

In Konstanz you can also find the most ugliest and disturbing water fountain statues I've ever seen in my life. I would like to know what on earth has been going on with the artist's mind. I mean seriously. Who in their right mind gets an idea to combine human head, hooves, some animal's ass plus rather large testicles and a penis? I've said it before, but I'll say it again: there is something seriously wrong with certain people. And not to mention that somebody has actually made these, but someone else has APPROVED and PAID FOR these??





And as this wasn't enough, there was also one landmark or statue or whatever where a man (or something) was farting/shitting demons out of his ass. I have no more words. 


*****

Konstanzista löydät myös rumimmat ja häiritsevimmät vesilähdepatsaat jotka olen ikinä eläissäni nähnyt. Haluaisin todella tietää mitä taiteilijan päässä on liikkunut. Siis oikeasti. Kuka helkkari saa päähänsä yhdistää ihmispään, sorkat, jonkun elukan persauksen sekä melko isot kivekset ja peniksen? Olen sanonut tämän ennenkin, sanon tämän uudestaan: joissakin ihmisissä on jotain todella pahasti vialla. Ja sen lisäksi että joku on oikeasti tehnyt nämä, joku muu on vieläpä HYVÄKSYNYT ja MAKSANUT näistä??

Ja niin kuin tässä ei olisi riittävästi, Konstanzissa on myös jokin maamerkki tai patsas tai mikälie jossa mies (tai mikälie) piereskelee/paskoo demoneita persauksestaan. Minulla ei ole enää sanoja.





1 comment:

  1. Ei ole todellista jollain ylimääräistä rahaa kun maksaa noista.

    ReplyDelete